Selecteer een pagina

 

Las en constructie Dordrecht

Als u een deskundig bedrijf zoekt die las en constructie werk levert in Dordrecht? Dan is
Baan Hofman las en constructie Dordrecht uw specialist. Wij beschikken over een perfecte werkplaats, waarwij verschillende creaties met de hand maken.

Baan Hofman schaft werk maat werk zoals uitlaatpruitstukken, expansietanks en motorsteunen. Wanneer u beschikt over een kleine diesel motor dan mariniseren wij die voor u met een watergekoelde uitlaatspruitstuk. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat wij voor werk leveren? Gaat u dan naar onze website. Baan Hofman staat altijd voor u klaar!

Onze speciale werkplaats.

Baan Hofman heeft een specifieke werkplaats. Op onze werkplaats bevinden zich kundige lassers die werken aan verschillende
projocten. 
Wat wij u graag willen bieden is een persoonlijk gesprek om alle opties te bespreken. Aan de hand van dit gesprek is gaan wij opzoek naar u perfecte plaatje. Baan Hofman is ervaren op het gebied van marinisatie. Wat wij nog meer aan bieden is het maken van balkom frames, hekwerken,terrasoverkappingen.

Las en constructie Dordrecht: Specialist in marinisatie

Wat wij kunnen leveren is marinisatie voor uitlaatspruitstukken voor bijna alle dieselmotoren. Wanneer wij door uitlaatgassen een uitlaatspruitstuk laten afkoelen dan kunnen wij hoge temperaturen laten afsluiten in de motorruimte van schepen. Baan Hofman heeft al heel lang ervaring daarom kunnen wij u precies het goede advies geven als u u motor wilt laten mariniseren. 

Heeft u het na het lezen van deze tekst een goed gevoel? Neemt u dan via onze website contact met ons op. Onze medewerkers zijn bereid om u alle informatie te verstrekken, en om een afspraak te maken voor een gesprek.