Selecteer een pagina

Las en constructie Hardinxveld

Als u op zoek bent naar een specialist in las en constructie Hardinxveld, dan is Baan Hofman is uw expert! Wij hebben een professionele werkplaats in Sliedrecht waar wij veel op maat gemaakte producten maken. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de marinisatie sector, en kunnen voor u onder andere op maakte gemaakte uitlaatspruitstukken, expansietanks en motorsteunen maken. De watergekoelde uitlaatspruitstukken kunnen wij op maat maken, geschikt voor het mariniseren van vrijwel alle kleinere dieselmotoren. Als u vragen heeft, twijfel dan niet om deze te stellen! U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website voor meer informatie.

Baan Hofman Las en Constructie

Baan Hofman heeft een zeer uitgebreide werkplaats, waarin onze ervaren lassers werken aan verschillende projecten. We gaan graag met u in gesprek, om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij leveren uitsluitend maatwerk, hierdoor bent u gegarandeerd van een passende oplossing voor uw project. Baan Hofman is uw expert op het gebied van marinisatie. Maar ook voor balkon frames, hekwerken, terrasoverkappingen, en overig las- en constructiewerk kunt u bij ons terecht.

Las en constructie Hardinxveld: Uw specialist in marinisatie

Wij zijn uw specialist op het gebied van las- en constructiewerken in staal en rvs. Heeft u een vraagstuk liggen? En wilt u deze voor ons laten uitvoeren? Of wilt u gebruik maken van in één van onze andere diensten? Via de website kunt u vrijblijvend contact opnemen en eventueel een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! Wij helpen u graag verder met een passende oplossing!