Selecteer een pagina

Metaalbewerking  Hardinxveld

Bent u op zoek naar een expert in metaalbewerking Hardinxveld? Baan Hofman is uw specialist! Baan Hofman vervaardigt een scala aan producten, geheel met de hand en op maat. Dit doen wij in onze goed uitgeruste, professionele werkplaats, gelegen in Sliedrecht. In de loop van de jaren hebben wij ons voornamelijk gespecialiseerd in de marinisatie sector. We kunnen voor u onder andere uitlaatspruitstukken, expansie tanks en motorsteunen op maat maken.

De watergekoelde uitlaatspruitstukken die wij in onze werkplaats maken, zijn geschikt voor de marinisatie van vrijwel alle kleinere dieselmotoren.

Goed uitgeruste werkplaats

Baan Hofman heeft een zeer complete werkplaats, waarin onze ervaren lassers vakkundig kunnen werken aan uw project. We gaan graag het gesprek met u aan, om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Baan Hofman levert uitsluitend maatwerk, hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een passende oplossing. Baan Hofman kan u onder andere helpen op het gebied van marinisatie, maar ook voor hekwerken, balkon frames, terras overkappingen, en overig las- en constructie werk kunt u bij ons terecht.

Metaalbewerking Hardinxveld: Baan Hofman Las en Constructie

Wij vervaardigen en leveren marinisatie uitlaatspruitstukken voor nagenoeg alle gangbare kleinere diesel motoren. Door een uitlaatspruitstuk worden de uitlaat gassen afgekoeld door de vloeistofmantel, en hiermee worden hoge temperaturen in de afgesloten motor ruimte van het schip voorkomen. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u te allen tijde advies op maat bieden wanneer u een dieselmotor wilt gaan mariniseren.

Wilt u uw motor mariniseren, of bent u geïnteresseerd in éénvan onze andere diensten? Via de website kunt u altijd contact opnemen, en vrijblijvend een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw project!