Selecteer een pagina

Metaalbewerking  Hardinxveld

Bent u op zoek naar een expert in metaalbewerking Hardinxveld? Baan Hofman is uw specialist! Baan Hofman vervaardigt een scala aan producten, geheel met de hand en op maat gemaakt. Wij werken vanuit onze goed uitgeruste, professionele werkplaats, gelegen in Sliedrecht. In de loop van de jaren hebben wij ons voornamelijk gespecialiseerd in het vervaardigen van watergekoelde uitlaatspruitstukken voor het mariniseren van gebruikte, gereviseerde en nieuwe dieselmotoren.

Goed uitgeruste werkplaats

Baan Hofman heeft een zeer complete werkplaats, waarin onze ervaren lassers vakkundig kunnen werken aan uw project. We gaan graag het gesprek met u aan, om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Baan Hofman levert uitsluitend maatwerk, hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een passende oplossing. Baan Hofman kan u onder andere helpen op het gebied van hekwerken, balkon frames, terras overkappingen, en overig las- en constructie werk. Heeft u een andere vraag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Metaalbewerking Hardinxveld: Baan Hofman Las en Constructie

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u te allen tijde advies op maat bieden op het gebied van metaalbewerking.

Heeft u vraagstukken liggen op het gebied van metaalbewerking Hardinxveld? En wilt u deze laten uitvoeren door ons? Of bent u geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Via de website kunt u altijd contact opnemen en vrijblijvend een afspraak maken met ons inplannen. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw project!