Selecteer een pagina

Metaalbewerking Papendrecht

Bent u op zoek bent naar een deskundig bedrijf die zich vakkundig is metaalbewerking Papendrecht dan bent u hier bij het goede adres. Baan Hofman is de echte specialist in de omgeving Papendrecht. Wij produceren een aantal producten die helemaal met de hand gemaakt zijn en op de maat hoe u dat wenst. Het bedrijf bevind zich in Papendrecht en hebben om onze werkzaamheden uit te voeren een uitstekende werkplaats. De afgelopen tijd heeft het bedrijf zich meer verdiept in de marinisatiesector. Wat wij doen is het fabriceren van uitlaatspruitstukken, expansie tanks maar ook motorsteunen op maat. Als u bijvoorbeeld een kleine dieselmotor heeft kunnen wij met watergekoelde uitlaatpruitstukken een marinisatie maken in onze werkplaats. Als u benieuwd bent naar nog meer perspectief? Neem vandaag nog contact op via de website.

Onze goed uitgeruste werkplaats

Ons bedrijf Baan Hofman beschikt over een uitgebreide werkplaats. Zodra wij een project starten werken onze lassers deskundig en precies. Waar wij mee beginnen is met een gesprek waarin wij alle informatie geven die u nodig heeft. Baan Hofman zorgt er voor dat het project volledig naar wens wordt afgeleverd. Daardoor kunnen wij alle informatie geven die u nodig heeft.

Daardoor kunnen wij u verzekeren van een perfecte oplossing. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Wij kunnen u helpen met marinisatie, hekwerken,balkon frames, terras overkappingen en las-constructie werk.

Metaalbewerking Papendrecht: Vakkundig en duurzaam

Baan Hofman produceert marinisatie uitlaatspruitstukken voor vrijwel allerlei kleine diesel motoren. Wij laten een uitlaatpruitstuk eerst door uitlaatgassen afkoelen met een vloeistofmantel daardoor sluiten we hoge temperaturen af en voorkomen we dat er ruimte in het schip komt.

Na jaren lange ervaring hebben wij veel kennis en kunnen wij u veel bieden op het gebied van dieselmotoren. Als u geïnteresseerd bent in het mariniseren van uw motor of van de vele andere service die wij u kunnen leveren, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk met u een persoonlijk gesprek inplannen.